VV thërret në interpelancë Armend Zemajn lidhur me mungesën e oksigjenit

Lëvizja Vetëvendosje ka inicuarë interpelancë me ministrin e Shëndetësisë, z. Armend Zemaj për oksigjenin nga kompani të palicencuara.

Më posht postimi i LVV-së:

Mungesa e oksigjenit medicional nëpër institucionet publike shëndetësore, qendrore dhe regjionale si dhe furnizimi me oksigjen nga kompani të palicencuara e kanë shtruar urgjencën e interpelancës me Armend Zemajn, ku edhe duhet të jap llogari në Kuvend para qytetarëve të Republikës.

Interpelanca është thirrur në emër të Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE! nga deputeti Fitim Uka.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.